Zelf Thuis Brouwen

J’irai Brasser Chez Vous, is vooral een workshop waar we bij u thuis komen brouwen. Samen met een brouwer van JBCV brouwen jullie zelf je bier naar keuze. We laten jullie altijd een uniek bier brouwen, gebaseerd op een bierstijl die julle graag drinken.

Een van onze brouwers komt naar jullie thuis met al het nodige materiaal en ingrediënten. Tijdens de workshop wordt het brouwproces kort uitgelegd.

JBCV biedt 2 mogelijkheden aan:

  • De workshops 18 liter heeft een duurtijd van 4uur. Door de korte duurtijd leent deze workshop zich goed om ’s avonds te doen. Als je in de vroege avond begint, kan deze workshop ook op weekdagen gehouden worden en lig je nog op tijd in bed om ’s anderendaags op tijd op het werk te zijn. De prijs voor deze workshop bedraagt 350€, incl. BTW.
  • De workshop 36 liter heeft een duurtijd van 5 uur. Doordat deze workshop iets langer duurt leent deze zich beter om iets meer in te gaan op de theorie van de brouwkunst. Deze workshop is dus uitermate geschikt voor het weekend of feestdagen. De prijs bedraagt 450€, incl. BTW.

Bij beide workshops blijft het gistende bier bij u thuis. Een 3-4-tal weken later, als de gisting is beëindigd, komen we terug om het bier te bottelen.  Het bottelen duurt ongeveer 1h30 en gebeurt bij voorkeur op een avond door de week.

De prijs van de workshop is inclusief het degusteren van 4 verschillende bieren voor 4 personen. Op uw vraag kan het aantal degustaties aangepast worden. Hiervoor wordt een supplement van 10€ per extra persoon gevraagd.

De kosten voor de verplaatsing naar uw thuis is niet opgenomen in de prijs en bedraagt 34ct per kilometer (2x heen en terug).

Ben je geïnteresseerd? Twijfel niet op het formulier in te vullen.

Onze animators :

Joris

21740706_10210432920634478_2062307364008935454_n

Joris is Bio-Ingenieur, maar vooral gebeten door de passie van het brouwen.  Bij Brouwerij Wilderen houdt hij zich voornamelijk bezig met het brouwen en het koud filteren van het bier. Naast animator bij JBCV, heeft hij ook zijn eigen brouwerij Hoppa Bacchus die gericht is op het overbrengen van de brouwbeleving. Samen met Laurent zorgt Joris voor de Nederlandstalige klanten.

(BTW : BE 2630.794.661 – woonplaats Hasselt)

 

Laurent

capture-dc3a9cran-2018-02-28-10-08-02.png

Laurent is de brouwer van Brouwhuis De Nille. De brouwerij runt Lauren in zijn vrije tijd. Eigenlijk, is hij gespecialiseerd in het leasen vanauto’s. Laurent zijn moedertaal is Nederlands, maar hij is perfect 3-talig.

 

(BTW : BE 0654.994.478 – woonplaats Zaventem)

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.